Flytthjälp

Låt oss på Flyttstädning Ystad ta hand om din flyttstädning så garanterar vi att det blir rent. Vi utför hundratals flyttstädningar varje månad i Skåne.

Flyttstädning

Vi kan erbjuda er ett flertal tjänster inom flytt, med allt ifrån bohagsflytt, kontorsflytt. packning och till flyttstädning Ystad.

Priser

Primero AB erbjuder både tim- och fast pris på flytthjälp och städ. I våra priser ingår alltid flyttbil och städmaterial.

Kontakta

Välkommen att kontakta oss redan idag för kostnadsfri offert. Vi återkommer inom 24 timmar med svar.

Att flytta kan vara en av livets mest stressande upplevelser. Vår flyttfirma kommer att vara där för att hjälpa dig igenom den påfrestande tid i ditt liv. 

Vi kan erbjuda er ett flertal tjänster inom flytt, med allt ifrån bohagsflytt, kontorsflytt. packning och till flyttstädning. 

Varje månad utför vi ca 150 flyttningar och vi är mycket stolta över att så många låter oss hjälpa till med deras bohagsflytt. För att hålla god kvalitet som flyttfirma arbetar vi ständigt med förbättringar i rutiner och kontroller så att vi även i fortsättningen kan vara en bra och seriös aktör på marknaden som flyttfirma.

Vill ni anlita flyttfirma med god service, trygghet samt en genomgående hög kvalitet? Då har ni kommit till rätt flyttfirma. Vi kan planera och utföra en snabb och väl strukturerad flytt av ert bohag, företag eller förening.

Du bestämmer slutpriset.

Om du som kund vill påverka slutpriset finns det några enkla saker att tänka på. Packa efter de anvisningar som du får från oss. Demontera, planera och lägg tid på förarbetet så blir flytten så effektiv som möjligt. Vi  kan ge dig tips & råd om du packar och demonterar. 

Om du exempelvis bor i villa, gör det stor skillnad om dina flyttkartonger, tavlor, golvlampor etc. står samlade på entréplan istället för utspridda på olika våningsplan. Samma princip gäller vid lossning av godset. Inför transporten måste allt gots skyddas. För att allt ska gå så effektivt som möjligt rekommenderar vi er att ni plastar in era saker. Det gäller framförallt tavlor, TV:apparater, sängar etc. Emballage ingår i alla våra paket, som ni har tillgång till direkt efter bokningstillfället.

Redo att ta reda på mer?

Kontakta Oss (08:00-18:00) 

Tel:  010-516 47 97 

Mobil: 076 58 58 852

Skicka gärna dina offertförfrågningar hit

info@primeroab.se

Varför Anlita Flyttstädning Ystad?

Flyttstädning Professionella
Flyttstädning hjälpsamma
flyttstädning ansvar
Var god ange ditt namn.
Var god ange ett giltigt telefonnummer.
Var god ange ett meddelande.

Redo att ta reda på mer?

Kontakta oss

Kontakta oss (08:00-18:00)

Tel: 0413 105 94
Mobil: 076 58 58 852

Skicka gärna dina offertförfrågningar hit
info@primeroab.se

Flyttstädning

Visst är det en härlig känsla att flytta in i ett alldeles nystädat hem! Vi hjälper dig gärna att behålla den känslan länge. Låt oss på flyttstädning Ystad att hjälpa dig med din bostad till halva priset! Vi har både kunskap och erfarenhet av flyttstädningar och varje år utför vi 100 tals flyttstädningar som är allt ifrån små lägenheter till stora hus. Vi vet att en flyttstädning Ystad är omfattande och kräver mycket mer än vardaglig städning oavsett om det är en hyresrätt, bostadsrätt eller villa. Flyttstädning Ystad hjälper privatpersoner och företag med flyttstädning med omnejd och för det har vi eget flyttstädninsgrupp som utför uppdraget. Vi garanterar att alla de viktiga delarna av städningen blir riktigt gjorda och att de som flyttar in blir nöjda. Vi tillhandahåller allt material och utrustning för städningen. Om det finns befintliga skador bör detta rapporteras innan städuppdraget påbörjas, till exempel fönster som inte går att öppna, trasiga vitvaror med mera. Hemmet bör vara helt tomt, samt att frysen och kylen är avfrostade och avstängda. Vill du ha städning av fristående ytor som förråd eller garage skall detta beställas innan arbetet påbörjas.

Flyttstädning Ystad med garanti

 

Vi lämnar självklart garanti på utfört arbete men där vi skiljer oss gentemot många andra aktörer är att vi inte kräver att du ska komma och godkänna städningen samma dag för garantin ska gälla. Vi vill istället att det ska vara enkelt för dig och att din energi ska läggas på ditt nya boende. Det vi gör är att vi lägger vårt fokus på att den inflyttande eller din hyresvärld ska bli nöjd med resultatet och vi håller därför gärna kontakten med dem efter städningen för att säkerställa att de känner sig helt nöjda resultatet.

 

Flyttstädning till halva priset!

Du vet väl också att staten går in och betalar halva kostnaden för städningen om du betalar inkomstskatt i Sverige. Numera sköts RUT-avdraget via den så kallade fakturamodellen som innebär att du som kund endast betalar halva kostnaden för städningen och slipper ligga ute med några pengar eller göra något som helst pappersarbete. Det blir inte enklare än så.

Nyttiga:

www.primeroab.se

www.flyttstädningihelsingborg.com

www.flyttstädningimalmö.eu

www.flyttstädninglund.eu

www.flyttstädningtrelleborg.eu

www.flyttstädninghässleholm.eu

www.flyttstädninglandskrona.eu

Betalning. 
Sker mot faktura efter sedvanlig kreditprövning. Ingen faktureringsavgift tillkommer. Om du har betalningsanmärkningar, då kan du betala fakturan i förskott. Annars skickas den ut snart efter städtillfället.

Garanti.
Ges på samtliga städuppdrag till alla våra kunder vilket innebär att ni alltid kan vara 100% säkra på att vi har utfört arbetet på ett bra och ansvarsfullt sätt.

Skulle ni, vid flyttstädning Ystad, eller köparen inte vara nöjda, kontakta oss så åtgärdar vi dessa brister helt kostnadsfritt. Reklamation av e.v. brister skall ske inom 10 dagar efter städtillfället via telefon, sms eller e-post. Vi åtgärdar då dessa kostnadsfritt. Besiktiga gärna flyttstädningen samma dag så att vi hinner åtgärda e.v. brister innan den nye hyresgästen eller ägaren flyttar in.

Vi förbehåller oss rätten att åtgärda eventuella brister i flyttstädning Ystad om dessa reklamerats inom 10 dagar. Vi betalar inte ut någon ersättning om kunden/köparen själv åtgärdar eventuella brister i flyttstädning Ystad.

Avbokning 
Avbokning av flyttstädning Ystad skall detta göras skriftligen via sms eller e-post senast 4 dagar innan städtillfället. Om flyttstädningen inte avbokas i tid debiterar vi fullt pris.

Sanering 
Vid avvikelser och onormalt nedsmutsat (t.ex. grova fläckar, ingrodd smuts på golvet i köket och kalk i badrum e.t.c.) Vi förbehåller oss rätten av att avsäga oss en städning ifall vi anser att lägenheten är onormalt nedsmutsad, dock ger vi dig möjligheten till timdebitering eller ett nytt fast pris baserad på lägenhetens befintliga skick. OBS! Detta är mycket ovanligt, men det händer ibland att vi kommer till lägenheter som snarare behöver en sanering och inte en flyttstädning Ystad.

Skattereduktion
För att du ska kunna få skattereduktion direkt på fakturan så behöver vi ditt personnummer.

Vi uppger direkt den totala kostnaden för flyttstädning Ystad så att du slipper oroa dig för en massa extrakostnader som du inte räknat med från början.

Vi ger även städgaranti på flyttstädning Ystad.

Vilket betyder att du som kund hos oss på får flyttstädning Trelleborg enligt högt ställda krav varje gång.

Vi utför flyttstädning Ystad enligt Mäklarsamfundets rekommendationer för att upprätthålla den höga standard vi vill ge våra kunder.

Om du mot all förmodan inte skulle vara nöjd med flyttstädning Trelleborg vi utfört, kan du inom 10 dagar kontakta oss och berätta vad du inte är nöjd med så kommer vi snabbt dit och åtgärdar felet.

Är du intresserad av att boka en flyttstädning Ystad eller om du har några frågor till oss på flyttstädning Ystad. Mejla oss, eller fyll i formuläret.